Te vroeg & Te laat

Afgelopen nacht ging ik veel te laat naar bed, dus had mijn wekker niet gezet. Dacht slaap lekker uit en kijk wel hoe laat het dan is. Helaas werd ik om 7 uur alweer wakker. Ik voelde mij wel fit, maar was bang dat ik dan in de middag weer mijn bed in zou duiken dus een uur later lag ik er weer in.

De tweede keer dat ik wakker werd was het 14:00. Dat vond ik nou weer te laat. Maar ja… niks aan te doen.

Rond 15:00 ben ik op visite gegaan en toen ik weer thuis kwam kreeg ik zelf visite tot aan etenstijd.

Vanavond heb ik heerlijk op balkon gezeten. De zon liet zich goed zien, ook al waren er ook wolkjes.

Morgen heb ik pas om 12:00 een afspraak, dus zet weer mijn wekker niet. Ben benieuwd hoe laat ik wakker wordt. Ik hoop toch wel ruim voor 12 uur, zodat ik nog even de kattenbakken kan doen en even stof kan zuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *